Kezdőlap > Kapcsolat > Cégbemutató
Kapcsolat
Cégbemutató

A SZALONTAI Rendszerintegrátor Kft. több, mint 12 éves tevékenysége során Magyarország egyik legmeghatározóbb vállalkozása lett a napelemes áramtermelés és a biomassza fűtési rendszerek piacán.
A meghatározó szerep a kiváló minőségű termékeken túl a teljes körű szolgáltatásnak és a magas színvonalú kivitelezésnek köszönhető. A napelemes áramtermelésen túl, HDG kazánokkal és hőközpontokkal, KWE blokkerőművekkel, LED világítással és az áramtermeléshez szorosan kapcsolódó e-közlekedés terjedésének elősegítéséhez hozzájáruló töltőállomások telepítésével is foglalkozunk.

Az elmúlt években a napelemes rendszerek egyre nagyobb teret nyernek a megújuló energiaforrások piacán, ennek köszönhetően cégünk húzóágazatává vált. A háztartási méretű kiserőműveken kívül – a piaci igényekhez alkalmazkodva – 2012 óta napelemparkok komplett kivitelezésével bővítettük tevékenységünket. A kor követelményeit figyelemmel kísérve azonban nemcsak a termékek és a szolgáltatás minőségére fordítunk nagy hangsúlyt. Cégünk 2014-ben minőségbiztosítási rendszerét az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerré fejlesztette tovább.

A napelemes iparágban azonban nem csupán kivitelezőként vagyunk jelen. A MANAP Iparági Egyesületben cégünk elnökségi tagként a fotovoltaikus iparág szakmai érdekképviseletének javításán dolgozunk. Célunk, hogy az iparágban valamilyen formában érdekelt társaságok, szervezetek közös céljait képviselve, a nemzetközi tapasztalatokat figyelembe véve tudjuk erősíteni a magyarországi napelemes piac helyzetét.
 

Mindezeket szem előtt tartva a megújuló energiaforrásokra épülő rendszerek telepítésén túl az elmúlt években széles körű nagykereskedelmi partnerhálózatot hoztunk létre. Partnereinknek a széles termékválasztékon túl a tervezéstől a kivitelezésig támogatást biztosítunk. Munkájukat folyamatos képzésekkel, műszaki segítségnyújtással, rendszer-méretezési, tervezési és kivitelezési feladatok átvállalásával segítjük.
Mindezen felül partnerhálózatunk tagjainak vagy hasonló tevékenységgel foglalkozó vállalkozásoknak nemcsak a fent már említett szolgáltatásokban nyújtunk segítséget, hanem a telepítés vagy üzemeltetés során szükséges munkavédelmi eszközök és géppark beszerzésében is rendelkezésre állunk.

Cégünk nemcsak a tervezéstől a kivitelezésig nyújt segítséget, ügyfeleink a szerviz, karbantartás és üzemeltetés területén is számíthatnak ránk. A Kaco és a Fronius által gyártott inverterek országos szervizeként napelemes rendszerek garanciális és garanciális időn túli szervizét, karbantartási, távfelügyeleti és üzemeltetési feladatokat is vállalunk.
2016-ban cégünk új üzletággal bővítette tevékenységét, melynek köszönhetően Wintersteiger síjavító gépek és kiegészítők forgalmazásával is foglalkozunk.


Cégünk az alábbi gyártók hivatalos magyarországi képviseletét látja el »

Részletes cégbemutató letöltése »