Kezdőlap > Napelempark Projektek > Cölöpverés
Napelempark projektek
Cölöpverés

Kitűzés (kerítés, cölöpölési pontok, inverterek, transzformátorállomás, stb.) - az elkészített tervek alapján a szükséges kitűzéseket is elvégzik munkatársaink a 2 cm pontosságú eszközünk segítségével. A napelemparkok vagy akár kisebb napelemes rendszerek szabadtéri telepítéséhez világszerte alkalmazott, legelterjedtebb technológia a cölöpverés. Gyors, egyszerű szerelhetőségén túl tartósságával és gazdaságosságával vívta ki magának az elismertséget.
Az eljárás további előnye, hogy nem szükséges talajkezelés és a cölöpök leütésének köszönhetően elkerülhető az egyrészt költséges, másrészt környezetkárosító betonozás.

Cégünk a feladatnak megfelelően több cölöpölhető alépítményrendszer is alkalmaz. Beszállító partnereink: ESolar, Schletter, Zimmermann.
Figyelmükbe ajánljuk az Elactraplan Kft.-vel közösen kifejlesztett E-Solar Easy (HMKE rendszerekhez 250 kWpig), E-Solar Eco (250 kWp fölött napelemparkokhoz) és E-Solar Carport (napelemes kocsibeálló) termékcsaládokat!

A saját teljes körű kivitelezéseken túl vállaljuk talajmechanikai vizsgálatok elkészítését alépítményekhez, cölöpök leütését a kívánt mélységben, alépítmény összeszerelését, napelemmodulok felszerelését is.
A cölöpöket egy Gayk HRE 3000 típusú hidraulikus cölöpverőgéppel ütjük le, mely automatikus szintezőegységével és gyorsaságával (ütési számok percenként: 530-1050) egyszerű és kényelmes kivitelezést biztosít.

Alkalmazható cölöptípusok: Schletter FG6/7/8, K2 IPE, Sigma, Zimmermann, E-Solar illetve igény szerint bármilyen cölöphöz készítünk adaptert.