Kezdőlap > Termékeink > HDG kazánok és hőközpontok > Minőség és garancia a HDG-től
Pellet- és fafűtés
Minőség és garancia a HDG-től

A HDG Bavaria GmbH több, mint 50 éves múlttal rendelkezik a kazángyártás területén. Pellet-, faelgázosító- és aprítékkazánjaik hozzájárulnak a fában rejlő energiák környezetbarát hasznosításához. A magas minőségi szint fenntartását a munkatársak folyamatos képzésével, modern gyártási technológiákkal és neves kutatóintézetekkel és egyetemekkel történő együttműködéssel érik el.

 

Cégünk ezen termékek fogalmazójaként igyekszik hozzájárulni a biomassza nyersanyagok felelősségteljes és környezetbarát felhasználásához. Ügyfeleink nemcsak egy minőségi kazánnal fűthetnek otthonukban, hanem teljes körű szolgáltatást kapnak a tervezéstől a kivitelezésig. Az átadást követően pedig számíthatnak szakképzett csapatunkra nemcsak a garanciális, de azon túli szerviz és karbantartási feladatok elvégzésében.

 

 

 

 

A HDG Bavaria kazánjai megfelelnek az NFÜ pályázataiban előírt szigorú műszaki feltételeknek, a biomassza tüzelőberendezésekkel szemben állított követelményeknek. A HDG Compact pellet és apríték tüzelésű kazánok egyike azon kevés automatizált tüzelőberendezéseknek, melyek teljesíteni tudják az úniós pályázatok támogatási feltételeiben előírt műszaki tartalmat.

 

 

 

Több éves tapasztalattal rendelkező pályázatírónk készséggel állnak rendelkezésükre az aktuális pályázatok tekintetében, melyről az Információk/Pályázatok menüpontban olvashat.

Pályázzon velünk, pályázzon a többszörösen kitüntetett minőségi termékeinkre!